23 november is het weer zo ver: Black Friday 2018! Ook bij Coolblue kun je genieten van exorbitante kortingen tijdens Black Friday 2018. Met 6 fysieke winkels in Nederland, 3 winkels in België en diverse webshops zul je altijd vinden wat je zoekt bij Coolblue. En dankzij het enorme distributiecentrum in Tilburg is de kans uiterst gering dat een product niet meer in de voorraad te vinden is. Kortom, ook bij Coolblue ben je tijdens Black Friday 2018 aan het juiste adres!

Een week lang Black Friday by Coolblue

Je zou misschien denken dat Black Friday maar één dag is waarop je kunt profiteren van hoge kortingen. Coolblue pakt dit echter anders aan, want hier kun je een week inkopen doen tegen hoge kortingen. Met pakjesavond en kerst voor de deur is dit een ideale week om aankopen te doen. Maar ook als je gewoon zomaar iets wilt kopen, is dit de week waarin je het moet doen.

Een enorm assortiment

Coolblue beschikt over een groot assortiment aan consumentenelektronica zoals laptops, tablets, computers, televisies, keukenapparatuur en nog veel meer. Veelal zijn deze producten prijzig, immers zijn het relatief grote aankopen. Daarom is Black Friday 2018 het perfecte moment om deze aankopen met torenhoge kortingen te verkrijgen. Tussen 23 en 30 november kun je in de webshop van Coolblue op zoek naar koopjes. Waarom zou je wachten? Een betere prijs ga je immers niet snel meer krijgen. Profiteer ook van enorm hoge kortingen tijdens Black Friday 2018 bij Coolblue!