Niemand houdt ervan om slachtoffer te worden van een inbraak. De hele woning ligt overhoop en alle spullen van waarde zijn weg. Het geeft daarnaast een onveilig gevoel. Het is niet prettig om te weten, dat er iemand in huis is geweest die alles heeft weggeroofd. Het zou zo weer kunnen gebeuren. Ook wanneer je op vakantie gaat is het niet prettig om bang te zijn voor inbrekers. Wat kun je zelf doen om de woning te beschermen tegen inbrekers? Laten we onze tips delen. 

 

Camera’s in de tuin gooien 

Het is natuurlijk goed om het internet aan te laten staan en een hele set van wifi camera’s in en om het huis op te hangen. Het is zo mogelijk om alles in de gaten te houden. Wanneer er iets niet goed is, is het mogelijk om actie te ondernemen. Het is natuurlijk wel moeilijk om alles 24/7 in de gaten te houden. Een beveiligingsbureau inschakelen kan dan ook of de buren een oogje in het zeil laten houden. 

 

Betere sloten 

Het is belangrijk om de inbrekers het leven zuur te maken. Hoe langer het duurt en moeilijker het is om binnen te komen, hoe sneller ze weer weggaan. Het is mogelijk om naast de normale gecertificeerde sloten ook te kiezen voor extra hang- en sluitwerk. Het is de basis eigenlijk om inbrekers buiten de deur te houden. 

 

Een slimme deurbel 

Een deurbel met camera is ook handig. Wanneer iemand aanbelt dan is het mogelijk om met die persoon te praten. Het kan vanaf een mobiel toestel vanuit de hele wereld. Het lijkt eigenlijk alsof je er gewoon bent. Ook is het zo mogelijk om iedereen die in de buurt van de voordeur komt in de gaten te houden. Een idee is om er ook een bij de achterdeur te plaatsen.