Steeds meer mensen doen het tegenwoordig, zodra het weer in Nederland minder wordt boeken ze nog even lekker een vakantie om in het najaar nog even weg te gaan naar de zon. Met dit in het vooruitzicht hebbende moet er natuurlijk ook nog een mooi setje zwemkleding bijkomen. Maar wat is nou de ideale badmode voor dit najaar?

Bikinitrends

Het lijkt misschien inmiddels een beetje laat in het seizoen om nog een nieuw bikinisetje te kopen maar vergis je niet, het najaar is het ideale moment om nog net dat mooie bikinisetje te kopen tegen een leuke prijs. Een van de trends dit seizoen is om bikini’s met ruffles te dragen. Deze bikini is ideaal voor de vrouwen die minder bedeeld zijn onder ons, want de ruffle op de top zorgt ervoor dat het optisch groter lijkt, en is daarom de ideale bikini voor de vakantie.

Ook is de haltertop terug van weggeweest, dit jaar in een iets meer conservatieve vorm dan voor heen maar maak je geen zorgen de designers hebben ervoor gezorgd door gebruik van gehaakte cut-outs en doorzichtige stofjes evengoed nog spannende setjes van te maken.

Dit jaar is ook zwemkleding met bandjes erg populair, je gaat het zien aan de bandjes aan badpakken, bikinitops en de bikinibroekjes en dit zorgt voor speelse en sexy twist aan deze zwemkleding.

 

Zwembroektrends

Er is voor de mannen genoeg keuze op het gebied van zwembroeken, zo is er de keuze uit Speedo’s, zwemboxers, korte zwembroeken, lange zwembroeken en de surfshorts. Dit jaar zie je dat de zwembroeken weer korter worden, en dat de kleur weer een belangrijkere rol gaat vervullen. Zo is de kleur army green helemaal hot dit jaar, ook gaan fluorescerende kleuren erg populair worden. Als laatste blijft de ruitjeszwembroek een erg populair fenomeen in het zwembroekensegment. Dus er is ook dit jaar weer ruim voldoende keuze voor zowel de mannen als vrouwen.