Ben je op zoek naar een uitstekende boekhouder in België? Dan kunnen wij jou Online Boekhouders aanraden! Dit boekhoudkantoor is, zoals de naam het al zegt, online gevestigd. Echter beschikken ze wel over een fysiek kantoor dat in Blankenberge gelegen is. Bij hun is het niet nodig om langs te gaan op kantoor, want ze beschikken over speciale software waarmee je al je documenten en informatie online kan doorgeven. Wel bieden ze de mogelijkheid om een afspraak te maken bij hun op kantoor. Dit is al een eerste flexibiliteit die ze aan hun klanten te bieden hebben.

Je boekhouding online doorgeven

Zoals hierboven beschreven werd, hoef je jouw boekhouding dus niet naar hun kantoor te brengen, maar kan je jouw facturen, fiches en andere belangrijke documenten gewoon uploaden. Dit is natuurlijk een groot voordeel, want je verliest er minder tijd mee dan wanneer je alles naar het kantoor zou moeten brengen. Wanneer je echter toch niet zo vertrouwd bent met het uploaden van je documenten, is het nog altijd mogelijk om een afspraak te maken bij Online Boekhouders en je documenten persoonlijk af te geven bij hun op kantoor.
Aangezien je jouw documenten gewoon online kan uploaden, is het mogelijk om dit op gelijk welke dag en gelijk welk tijdstip te doen. Zoals iedereen weet, is het internet nooit gesloten. Facturen en andere documenten kan je dus gewoon 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 uploaden, gemakkelijker kan niet!

Hoeveel kost een boekhouder?

De vraag die vaak gesteld wordt bij de zoektocht naar een nieuw boekhoudkantoor, is hoeveel een boekhouder nu juist kost. Dat is natuurlijk afhankelijk van een aantal zaken, zoals het type bedrijf waarvoor de boekhouding gedaan moet worden, het aantal facturen die verwerkt moeten worden en nog enkele andere items. Als je benieuwd bent naar de prijzen die zij hanteren, kan je jouw tarief zelf gemakkelijk online berekenen op de website van Online Boekhouders. Vind je dit toch niet zo handig? Dan kan je nog steeds een volledig vrijblijvende offerte op maat laten maken.

Een boekhouder die flexibel en gemakkelijk bereikbaar is

Niets is zo handig als een boekhouder die gemakkelijk bereikbaar is en daar bovenop ook nog eens flexibel is. Online Boekhouders is niet alleen bereikbaar via telefoon en e-mail, maar ook via andere communicatiemiddelen zoals Skype, WhatsApp en Messenger. Tevens kan je het laatste nieuws bij hun volgen via hun website, Instagram, Facebook en via hun interessante nieuwsbrieven. Wens je meer informatie over Online Boekhouders? Neem dan zeker vrijblijvend contact met hun op!