Het is goed om voor de best mogelijke promotie te zorgen van je bedrijf. Ook voor een bouwbedrijf geldt dit. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Een paar opties liggen erg voor de hand, zoals bouwkleding bedrukken en het plaatsen van een mooie bedrukking op de bus. Er zijn natuurlijk nog veel meer opties. Laten we er een paar delen. 

 

Online marketing

 

Vandaag de dag is het belangrijk om op het internet aanwezig te zijn. Zorg dat er een mobielvriendelijke website is waar mensen een aanvraag kunnen doen. Maak de mensen het gemakkelijk om een aanvraag in te dienen. Promoot de website op social media en ook in de zoekmachines. Het is hierbij belangrijk om sterke teksten te hebben en de juiste mix van zoekwoorden. Vooral lokaal een plek bemachtigen in Google is een slimme set. Je wilt als bouwbedrijf niet het hele land doorrijden om een klus te klaren. Het is beter om dichtbij te blijven. Zo wordt de tijd effectief gebruikt of kun je heerlijk ontspannen. 

 

Adverteren in het lokale dagblad

 

Naast online is lokale marketing ook te doen via de krant. Kijk wel naar de prijzen. De prijzen zijn soms erg stevig. Zoek een goede balans en zorg dat er een korting is. Zeker als een advertentie vaker dan één keer getoond wordt is het belangrijk om korting af te dingen.

 

Een club sponsoren

 

Wat ook gewaardeerd is, is het sponsoren van een club. Kies ervoor om meerdere clubs te sponsoren om zo een breed draagvlak in de gemeente te krijgen. Natuurlijk is het afhankelijk van het budget. Een sponsoring kan echter veel opleveren. 

 

Mond op mond reclame belonen

Wanneer een klant je aanbeveelt bij een andere klant dan is dat wel een bosje bloemen of een goede dinercheque waard. Of niet? Het scheelt je om geld uit te geven aan marketing.