Er zijn veel redenen om post te versturen. Het kan om wat moois gaan zoals een geboorte of bruiloft. Post kan ook verstuurd worden om rouwkaarten op de juiste plek te krijgen. Ook is het mogelijk om een pakket te versturen of een klein cadeautje. Post wordt minder gebruikt door de opkomst van het internet. Het wordt echter wel zeer gewaardeerd. Er zijn volop redenen om een stuk post te versturen. Wanneer het om een hele stapel post gaat is het slim om na te denken hoe dit gemakkelijker kan. We hebben een paar tips voor je. 

Gebruik een label machine

Met een label machine, zoals de Dymo 99010, is het mogelijk om veel sneller de juiste adressen op de enveloppen of pakjes te krijgen. Het is handig om er gebruik van te maken. Snel en simpel en met 0% kans op een leesfout komen de labels uit de machine. Het is handig, correct en duidelijk. Het is slim om het te gebruiken. Naast het labelen van de post is het ook mogelijk om het voor andere diensten te gebruiken. 

 

Print “post betaald” op de enveloppe

Het is goed om de enveloppen al voor te laten bedrukken met post betaald. Het is vervolgens mogelijk om ze in een hele serie van 100 of meer in te leveren bij het postkantoor. Het is niet meer nodig om stuk voor stuk er een postzegel op te doen. Vaak krijg je zo ook een korting bij het postkantoor. Helemaal wanneer ze allemaal in de regio bezorgd moeten worden. 

 

Hetzelfde formaat

Ga niet voor iedereen een verschillend formaat envelop en kaart gebruiken. Kies voor een pakket kaarten en enveloppen van hetzelfde formaat. Doe ze in een doosje om ze allemaal te verzamelen en daarna te versturen. Het is gemakkelijk om zelf zo te werken.