Je kunt het jezelf tegenwoordig zo gek niet bedenken en het kan online. Zo kan je ook online drukkerijen bezoeken en hier van alles en nog wat laten bedrukken. Denk hierbij aan werk gerelateerde zaken, zoals visitekaartje en pennen, maar ook aan alle andere bedrukkingen op bijvoorbeeld kleding. Maar wat is verstandiger; een order plaatsen bij een online drukkerij of toch nog even langs de traditionele drukkerij rijden? Wij hopen een aantal belangrijke aspecten toe te lichten.

Eenvoudig en toegankelijk

Via het internet is alles natuurlijk redelijk eenvoudig en makkelijk te realiseren. Zo kan je iedere website bezoeken van achter de computer en is het plaatsen van order simpel gemaakt in de loop der jaren. Gebruikersgemak staat bij vrijwel alle webshops bovenaan de prioriteitenlijst en een onbruikbare webshop zal er, bijna, nooit meer tussenzitten.

Naast de toegankelijk van websites is het plaatsen van een order bij een online drukkerij, als Jobo Promotions, eenvoudig. Je kunt eenvoudig een print uploaden en aangeven in welke grootte, kleuren en materialen deze gedrukt moet worden. Natuurlijk fantastisch om eens uit te proberen.

Kwaliteit of kwantiteit

De keuze die gemaakt moet worden zal ook afhangen van de eigen wensen. Wanneer je op zoek bent naar kwantiteit en de kwaliteit niet heel hoog aangeschreven hoeft te staan zou je een willekeurige online drukkerij kunnen kiezen. De kosten liggen over het algemeen lager, want zij maken geen kosten voor een groot, toegankelijk, bedrijfspand en kunnen hierdoor de kosten voor drukkingen natuurlijk ‘drukken’.

Het is tegenwoordig mogelijk om bijvoorbeeld kwalitatief bedrukte polo’s te bestellen via internet. Zorg er dan wel voor dat het via een gerenommeerde partij is en dat er vooraf wellicht een proefdruk is gemaakt. Zo heb je te allen tijde de gewenste kwaliteit en krijg je dus echt waar voor je geld.