De herfst- en wintermaanden staan weer voor de deur. Dit betekent dat de warme vesten en truien weer uit de kast gehaald kunnen worden en de zomerse shirtjes en hemdjes kunnen worden opgeborgen. Wat zijn de laatste modetrends voor deze periode? Op welk manier voorkom je dat je kleding sterk afwijkt van de kleding van collega’s en vrienden? In dit artikel zetten we de belangrijkste modetrends voor mannen op een rijtje. Zo weet je zeker dat je garderobe straks helemaal klaar is voor de maanden die komen gaan.

 

Tip: kijk naar de foto’s van bekende Nederlanders die zij op hun kanalen op sociale media plaatsen! Vaak worden zij geadviseerd door modekenners, waardoor je ervan verzekerd bent dat hun kleding aansluit bij de laatste modetrends.

 

Ook in de herfst en winter veel kleur

Net als in de lente- en zomermaanden van 2017 lijkt ook de kleding voor de herfst en winter van de nodige kleur te zijn voorzien. Niet enkel zwarte of donkerbruine kleding, maar ook de wat fellere kleuren lijken nog steeds in trek te zijn bij mannen. Een mooie donkere pantalon in combinatie met crème- of lichtbruinkleurige Gabor schoenen en een herfstkleurige trui lijkt een perfecte combinatie te zijn. Herfstkleuren zijn onder meer donkergeel, donkerrood en groen. Voor welke kleurencombinatie kies jij?

 

Zorg voor accessoires in je outfit

Naast het gebruik van verschillende kleuren in je outfit, is het raadzaam om voor accessoires te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvol horloge, een mooie ketting, enzovoorts. Hoewel een ketting veelal door vrouwen gedragen wordt, kan een stoere ketting ook heel mooi bij mannen staan. Mocht je geen ketting of een oorbel dragen, dan kan een horloge je outfit compleet maken. Zonder dat mannen het weten doen accessoires vaak veel met een outfit, naast het feit dat een horloge erg praktisch is.