Heb je zin in avontuur en ontspanning? Dan is het tijd om je te laten inspireren voor nieuwe vakantiebestemmingen in 2018. Waar wil jij naartoe? Wij geven je graag drie vakantiebestemmingen voor 2018.

IJsland
IJsland is het land van de watervallen, geweldige landschappen en geisers. Steeds meer mensen ontdekken het prachtige IJsland. Iedereen is na een bezoek aan het land van vuur en ijs erg enthousiast. Natuurliefhebbers kunnen zich prima dagenlang vermaken. IJsland is namelijk een echt natuurparadijs. Jij mag zeker je fotocamera niet vergeten als je hier naartoe gaat. Een voordeel aan een vakantie in IJsland is de ontzettende korte reistijd. In minder dan 3 uur sta je op IJslandse grond en kun je op avontuur gaan in een land waar ontzettend veel te beleven valt. Het is zeker een aanrader om een auto te huren zodat jij op je eigen gemak het land kunt ontdekken.

Rusland
Rusland is een land die zeker het bezoeken waard is. Vooral in 2018. In 2018 zal het WK namelijk plaatsvinden in Rusland. Hoe mooi zou het zijn als jij daar bij bent? Tijdens je vakantie in Rusland kun je genieten van adembenemende bezienswaardigheden. Kunstliefhebbers en cultuurliefhebbers hebben hier de tijd van hun leven. Je zult je ogen uitkijken van al het pracht en praal. Bezoek zeker de Tempel van alle Religies en Het Kremlin.

Italië
De Italiaanse keuken, het prachtige landschap en de rijke geschiedenis zijn maar enkele redenen om te reizen naar Italië. Bezoek Italië, en dan met name de Amalfikust, voor een heerlijke vakantie. De Amalfikust is deel van Italië die adembenemend mooi is. Je zult versteld staan van het uitzicht dat je hier hebt. Kleine dorpjes bezaaien de kust. Daardoor lijkt het erop dat ze tegen de rotswanden aanplakken. Ga genieten van een ruige kust en prachtige uitzichten. Hier kun je heerlijk tot rust komen.

Bron: Parkago.com