Waarom zou je liever een haartransplantatie willen doen in Turkije dan in Nederland? Turkije beschikt over een hele bekende haarkliniek. Veel bekende sterren zijn hier al geweest. Omdat een vakantie in Turkije niet duur is, is het ideaal om de haartransplantatie te combineren met een heerlijke vakantie. Zo sla je twee vliegen in één klap. Heerlijk ontspannen én voorzien van een mooie bos haar kom je weer terug naar Nederland.

Haarkliniek
Turkije beschikt over een bekende haarkliniek. Deze haarkliniek staat internationaal bekend om haar kwalitatieve haartransplantatie. Met een goedkeuring van de Ministerie van Volksgezondheid en een keurmerk van de Nederlandse Haarstichting op zak, is Esteworld Haartransplantatie één van de bekendste haarklinieken. Wat erg fijn is voor Nederlandse patiënten, is dat Nederlandse begeleiding mogelijk is in de kliniek. Dit zorgt ervoor dat jij alle informatie goed kan volgen en dus ook weet wat er precies gaat gebeuren. De haartransplantatie zal worden uitgevoerd door een haartransplantatie chirurg en zijn team. Dit zijn chirurgen met veel ervaring.

Genieten van Turkije
Als je toch naar Turkije gaat om de haartransplantatie te doen, is het net zo handig om direct een heerlijke vakantie te vieren. Geniet van de heerlijke Turkse gerechten en kijk dankzij de verschillende landschappen je ogen uit. In Turkije is er veel te beleven. Naast de bruisende steden, is er ook tijd voor rust op de prachtige stranden.

Nazorg
Is de haartransplantatie succesvol afgerond? Dan is het tijd om naar huis te gaan. Op het resultaat ontvang je een garantie. Dit is handig als bij thuiskomst blijkt dat er iets niet goed is gegaan. Het is mogelijk om nazorg te ontvangen in Nederland. Deze nazorg wordt gegeven door een haarspecialist in Nederland. Als je vragen hebt over de behandeling, dan kan deze haarspecialist je verder helpen.